Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر حسین ابراهیمی‌پور روز یکشنبه در نشستی خبری افزود: میزان اعتبار لازم برای ساخت و تکمیل طرحهای عمرانی به طور متوسط ۱۰۰ میلیون ریال برای هر مترمربع است.

وی از توجه ویژه به حوزه آموزش و پژوهش به عنوان اولویت‌های مهم این مجموعه درمانی یاد کرد و ادامه داد: بر این اساس از مهر امسال سه رشته پزشکی، کارشناسی فوریت‌های پزشکی و نیز رشته یادگیری الکترونیک به مجموع رشته های موجود دانشگاه اضافه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: همچنین حداقل چهار دانشکده دیگر به همراه سالن‌های آموزشی و پژوهشی باید ساخته شود تا به لحاظ دسترسی استاندارد، به یک مجموعه کامل تبدیل شویم.

ابراهیمی‌پور افزود: البته یکی از مهمترین دغدغه‌ها و فعالیت‌های ۲ سال اخیر ما موضوع کنترل بیماری کرونا بود که با تلاش همکاران، موفق شدیم تعداد ۲۵۰ کرونایی بستری را در هفتمین اوجگیری کرونا به ۲۱ نفر تقلیل دهیم و این با کمک پرسنل درمان، تزریق واکسن و نیز رعایت شاخص‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی محقق شد.

وی ادامه داد: تنها شاخصی که در آن هم اکنون با چالش مواجه هستیم  تزریق دُز سوم واکسن کروناست که هنوز مردم این نوبت واکسن را جدی نگرفته اند و تقاضا داریم تا با مراجعه به مراکز واکسیناسیون دز سوم و یادآور خود را دریافت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: تا قبل از کرونا به اندازه ۵۰ تخت می‌توانستیم اکسیژن را مدیریت کنیم که خوشبختانه با دستگاه‌های اکسیژن ساز تقریبا زیرساخت‌ها برای بدترین شرایط فراهم شده‌ است.

ابراهیمی پور افزود: برای حفاظت از حوزه سلامت شهرستان با هماهنگی با دادستانی و سایر مسوولان انجام شده در ۶ هکتار اراضی اطراف بیمارستان هیچ کس حق ساخت و ساز ندارد و اراضی باید طبق قیمت کارشناسی به مجموعه بیمارستان واگذار شود.

وی اضافه کرد: در کنار بیمارستان امام حسین(ع)، ساختمان سه طبقه مرکز سرطان نیز در حال ساخت است که  یک طبقه آن شیمی درمانی و یک طبقه دیگر برای اسکان همراهان بیماران شهرهای اطراف تهیه شده‌ است.

تنها ۹ درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دز یادآور واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه نیز با بیان این که از مجموع جمعیت ۳۶۳ هزار نفری تحت پوشش این دانشگاه، تنها ۹ درصد دز یادآور یا واکسن نوبت چهارم را دریافت کرده‌اند گفت: بدتر آن که هنوز ۴۱ درصد جمعیت تحت پوشش که معادل ۴۴ هزار و ۶۲۸ نفر هستند حتی دز نخست را نیز دریافت نکرده‌اند و ما از این موضوع نگران هستیم.

دکتر الهام بهره‌مند افزود: اکنون در مجموعه سه شهرستان تحت پوشش این دانشگاه (تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات) ۸۴.۵ درصد جمعیت واجد شرایط واکسن نوبت نخست، ۷۳ درصد نوبت دوم و ۳۴.۸ نوبت سوم را دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: هم اکنون چهار مرکز منتخب کووید فعال هستند و تعداد موارد مثبت را به صورت سرپایی بررسی می کنند تا بدانند بیماری را چگونه بیماری مدیریت کنند و در یک هفته اخیر ۴۱ درصد افرادی که سرپایی مراجعه کردند، تست آنها مثبت شده و این بدان معناست که ویروس کرونا در گردش است و مردم باید دستورالعمل‌های بهداشتی و به خصوص ماسک زدن در فضای بسته را رعایت کنند.

مرکز ناباروری سطح ۲ مهرماه در تربت‌حیدریه به بهره‌برداری می‌رسد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه نیز در این نشست خبری گفت: با توجه به بالا رفتن نرخ ناباروری در جامعه و به ویژه در زوج‌های جوان و در راستای سیاست‌های افزایش جمعیت، مرکز خدمات سطح ۲ ناباروری در بیمارستان امام حسین(ع) مهرماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

دکتر حسین عزیزی افزود: طرح دیگر در دست اقدام، "نفس" نام دارد که در راستای افزایش جمعیت اجرا می‌شود تا از سقط جنین ناخواسته ممانعت کند و بر این اساس به دنبال آن هستیم تا افرادی که به دلایلی نمی‌توانند فرزند خود را نگه دارند با کمک‌های نقدی و غیرنقدی افراد خیر، قادر شوند فرزند خود را حفظ کنند.


مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا تربت حیدریه ناباروری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تربت حیدریه ناباروری ویروس کرونا تربت حیدریه ناباروری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۶۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)